top of page
 • Wat is de levertijd?
  Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
 • Kan ik mijn product retour sturen?
  Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 • Zijn jullie ook te vinden op social media?
  Jazeker! U kunt ons terugvinden via verschillende social media kanalen. In de balk boven in onze website vind u iconen waar u op kunt klikken om op deze pagina's terecht te komen.
 • Maken jullie ook boeken en/of andere prodcuten op aanvraag?
  U kunt altijd contact met ons opnemen voor dergelijke verzoeken. We staan hier namelijk in veel gevallen voor open.
bottom of page